Black Friday – Butiker med garanterat 100 % och 0 % rabatt!

Handlade på Systembolaget idag och den stackars kassörskan fick för säkert 188e gången höra ”Jaha, idag är det väl tag två – betala för en, eller hur?”. Men icke – så Systembolaget har garanterat 0 % rabatt!

100 % rabatt då? Det är såklart de affärerna som vi inte går in i:).

Jag har väldigt sällan köpt något som jag blivit nöjd med på rea. Men mina absolut sämsta inköp i livet har varit med 50 % rabatt. T.ex. de två superlyxiga, alldeles för mjuka Hästen sängarna som jag övertygade mig själv om skulle passa min rygg. Men det gjorde de ju förstås inte. Och alla de kläder som jag köpt under åren som inte varit riktigt rätt, eller varit lite för stora, eller jag inte riktigt behövt – men det var ju rea!

Men det är det slut med! Har lovat mig själv att aldrig köpa något bara för att det är billigt utan bara köpa det jag verkligen behöver.

©Håkan Rodhe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *