Till slut blev det lien…

Idag började jag slå min äng med trädgårdstraktorn. Efter 20 min slutade den driva framåt. Klarade precis att köra tillbaka den ner på gårdsplanen innan den gav upp helt. OK – jag tar resten med handgräsklipparen, det var bara en lite mer glesbevuxen del kvar som den nog orkar med. Gräsklipparen startar inte – startbatteriet behöver laddas. OK – sätter batteriet på laddning. Tar ut röjsågen som normalt är mitt favoritredskap. Maskin h****t startar inte!!! Men jag vägrar låta mig besegras av tekniken, som tur är kan jag slå med lie, så nu är ängen klar och jag behöver inte gå på gym idag heller:)

Fossilfritt är bra:)

Jag är så trött på alla dessa maskiner som går sönder, funderar seriöst på att sälja trädgårdstraktorn med slaghack, släpkärra och snöblad som alla sa att jag behövde när jag flyttade ut på landet. Jag tror att jag klarar mig bra med skottkärra, lie och snöskovel. Men min kära röjsåg som så oväntat svek mig idag får stanna kvar ett tag till:)

En kommentar till “Till slut blev det lien…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *