flatbat goes youtube…

Hade någon sagt till mig för ett halvår sedan att jag skulle ha en blogg och sätta upp en youtube kanal hade jag skrattat ihjäl mig. Jag som aldrig lägger upp något på Facebook, dröjer flera dagar med att svara på sms och knappt svarar i telefon. Men nu har det hänt – flatbat har en egen youtube kanal och första klippet är utlagt för fem minuter sedan :). Jag ska göra ”slow-tv”, dvs jag sätter på mig en action-camera på huvudet när jag går ut i skogen och filmar det jag ser. Det är förstås inte något för alla, men jag har förstått att det finns en del som tycker om att titta på naturen utan klipp och redigering. Så vi får väl se om det är någon som vill följa med på mina skogspromenader. Baktanken är förstås att jag ska prata några ord om miljön sådär helt apropå och att det kanske går att nå ut till fler via video-mediet. Är det inte någon som är intresserad är det ingen skada skedd, jag är ju ändå ute och traskar i skogen varje dag…

flatbat – slow tv from Sweden heter kanalen.

©Håkan Rodhe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *