Resultat oktober månads utmaning…

Oktober månads utmaning var att jag skulle delta i minst en Fridays for future strejk och visa att det inte bara är ungdomarna som bryr sig om miljon. Det gick sådär… Tyvärr finns det ingen strejk i mitt närområde, och det känns väldigt konstigt att resa många mil för att strejka för klimatet, även om jag åker kollektivt. Men för två veckor sedan såg jag min chans, jag skulle ändå ha ett möte i Lund på fredag förmiddag, perfekt!

Mötet drog ut på tiden och inte förrän strax efter lunch stegar jag med raska steg fram mot Stortorget och ställer mig framför Stadshuset – helt ensam. Jag hade inte kollat upp tiden ordentligt, förmodligen vet alla utom jag att Fridays for Future slutar kl 13. Och jag hade inte någon egen skylt eller något annat med mig. Så den strejken gick väldigt obemärkt förbi:).

Piemonte, Italien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *