Maj månads utmaning…

Det är dags att rapportera maj månads utmaning som för mig var:

Cykla till stationen, ta tåget till Lund eller Malmö och sedan cykla till jobbet 50 % av gångerna.

Jag måste erkänna att jag har fått modifiera min utmaning lite. Det blev för många tidiga morgnar och sena kvällar så jag har tagit bilen till stationen istället för att cykla. Istället utökade jag utmaningen till att ta tåg istället för bil på alla resor samt att cykla till och från jobbet i Halmstad. Och det har fungerat utmärkt.

Resultat: Jag har tagit tåget/cyklat nästan 70 % av alla resor!!!

Och det bästa av allt, det har varit så bra! Resan till Halmstad innebär 2 timmars effektiv arbetstid, jämfört med nästan 2 timmar i bilköer på E6an. Och att ta tåget in till Malmö på morgonen är perfekt när jobbet ligger på gångavstånd från stationen.

Ser fram mot rapporter i kommentarsfältet från er andra som utmanat er själva!

I morgon kommer det en ny utmaning för juni, men jag kommer personligen inte att släppa maj-utmaningen i första taget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *