Vinnare i juni månads tävling…

…blev föga förvånande min pappa. Han har inte köpt en endaste sak!

Som ”pris” fick han fina kaffemuggar i födelsedagspresent, vilket han verkligen behövde. (Fast jag undrar om han inte tycker att det är roligare med sina upphittade muggar som han kommer hem med lite då och då 🙂 )

Idag har jag trogen mina nya vanor från maj månads utmaning cyklat till stationen och sedan tagit tåget till Malmö för en mycket trevlig after work. När jag på hemväg kliver av tåget möts jag av ösregn och halv storm. Och när det blåser på Skåneslätten så finns det inget att gömma sig bakom. Kom just hem som en dränkt katt. Men, desto skönare att krypa upp i soffan med en kopp varmt te och tänd brasa.

En kommentar till “Vinnare i juni månads tävling…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *